дамски обувки еко кожа черни

Арт.N: 0154187
Цена
44.99 лв.

35.99 лв.

-20%
Бърза доставка до 48 часа
Изберете размер
Tаблица с размери
Виж наличности в магазин
Добави в любими

Информация за продукта:

Пол: дамски

Вид на продукта: ежедневни

Категория: обувки

Лицев материал: еко кожа

Хастар: еко кожа

Ходило: ток

Вид стелка: естествена кожа


дамски обувки еко кожа черни

Цена:
44.99 лв.

35.99 лв.

Изберете размер:

Продължи

Намерете в магазин:

дамски обувки еко кожа черни
Цена
44.99 лв.

35.99 лв.

Арт.N: 0154187
Виж близо до мен
*Продуктите ни се изчерпват бързо, така че наличностите могат да варират в различен момент, за допълнителна информация, моля свържете се с нас.

Налични са само няколко бройки!

Отворено до: 19.30 ч.

Вход в профила

Забравена парола?

Забравена парола

Регистрация

*Ще ви се обадим само ако се налага при бъдещи поръчки.

Доставка и плащане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички продукти, до 48ч в работни дни, с изключение на Аксесоарите за обувки !

Поръчките направени в tendenz.bg, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас адрес.

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. В случай, че се възползвате от тази опция и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Спиди, при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при една обща поръчка на стойност над 60.00 лв. Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 60 лева, доставката Ви не е безплатна! Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки!

Безплатната доставка за поръчки от tendenz.bg, на територията на България, зависи от моментната политика на фирмата. Моля, следете началната страница. Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил. Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката или авансово (по банков път или с кредитна/дебитна карта) преди доставяне на стоката. Банковата сметка на „Стар Алианс” ЕООД е в Уникредит Булбанк, IBAN: BG69UNCR70001521091524, BIC: UNCRBGSF.

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка.

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА tendenz.bg предоставя възможност на своите клиенти за международни поръчки. За доставки на територията на страните от Европейския съюз, Сърбия, Македония, и др. вижте, по долу, действащите куриерски тарифи и срокове на доставка. Международни доставки се осъществяват посредством куриерска фирма DPD. За всяко конкретно запитване нашият екип ще направи проучване, относно оптималната цена за доставка, директно до Вашата врата, навсякъде в Европа. Разходите по доставката ще ви бъдат предварително съобщени и ако те Ви устройват ние ще изпратим Вашата поръчка. Посочените цени са в лева с включено ДДС и с включена такса гориво. За извършване на международна доставка е необходимо предварително да заплатите стойността на поръчката и разходите по доставката. Към тарифите на международните доставки до страните от Европейския съюз не се начисляват допълнителни митнически такси и ДДС. http://www.speedy.bg/begin.php?pID=22 - [BB242F]Проследяване на

Продуктът е добавен във Вашата кошница

Допълнителна информация:


Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките. При тази опция не може да се разделя поръчка, която съдържа повече от 1 артикул. Ако в поръчката има няколко артикула и желаете да върнете някой от тях, трябва да заплатите сумата за цялата поръчка и с отделна пратка да върнете модела, който не желаете. Ние ще възстановим сумата за върнатият артикул по банков път. В случай, че се възползвате от опцията "Тествай преди да платиш" и се откажете от цялата поръчка, дължите на куриера таксата по връщането ѝ. Опцията не важи, за клиенти заплатили поръчката си с карта.

Поръчките се обработват до 3 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката).

Поръчките направени в tendenz.bg, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Оценки и коментари на нашите клиенти:

Оценки и коментари на нашите клиенти:

Вашата оценка

Политика за поверителност